Diensten

Voor alle diensten die ik lever gelden voordelige tarieven gebaseerd op werkelijke geleverde inspanning. Waar veel dienstverleners per dagdeel rekenen reken ik per half uur. Afspraken zijn veelal aan het einde van de dag of in de avond. Met welke oplossingen kan ik je helpen?

Website / Email

Tegenwoordig kan iedereen redelijk gemakkelijk een eigen domeinnaam aanschaffen. Ook voor het maken van een website is geen rakettechnologie nodig. Toch kan het soms makkelijk zijn als iemand je even op weg helpt.  

Dit kan betekenen dat ik je help met bijvoorbeeld het aanmaken van een Google G-Suite account waarmee je gemakkelijk je document kan beheren, email kan ontvangen en een eenvoudige website kan bouwen. Naast Google zijn er nog een aantal andere partijen die misschien beter bij jou passen.

‘Snel een website’

Als startende of kleine ondernemer die vooruit kan met alleen een simpele website en email kan ik je helpen met heel snelle oplossing. Ik regel dan je domeinregistratie, webmail en hosting van je website. Ik geef je dan ruimte in mijn WordPress omgeving, we kiezen dan samen een Thema en ik help met het plaatsen van teksten.

Voor het initieel aanmaken van jouw site reken ik €49,95, daarna betaal je €4,95 per maand of €39,95 per jaar voor je website inclusief een mailadres. Je al op internet vast goedkopere aanbieders vinden, voor de eerste periode. Let daarmee op, veel aanbieders lokken je met hele lage prijzen maar daarna rekenen ze veelal flink wat meer. 

Keuze voor standaardoplossing

Als ondernemer heb je behoefte aan een systeem voor je administratie, planning, ERP, CRM, …. Hiervoor zijn een flink aantal pakketten op de markt, van heel duur tot soms zelf gratis. Ik kan proberen je te helpen bij de zoektocht naar de oplossing die het best bij jou past.

Maatwerk

In het geval dat je iets heel specifieks wil of misschien een extensie op een bestaand pakket dan kan ik je helpen met het bouwen van een stukje maatwerk software. Dit kan vaak in zogenaamde open-source oplossingen waardoor de kosten beperkt blijven.

Neem contact op om te samen te kijken hoe ik het beste kan helpen met het oplossen van jouw vraagstuk.